Skip to main content

Campus i seus

Estudiants al campus

La Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya és una universitat, que tot i tenir una clara vocació internacional, es troba fortament arrelada al territori. Sorgida el 1997 inicialment a Vic, arran dels diversos contractes federatius ha anat ampliant la seva àrea d'influència. D'aquesta manera, actualment compta amb el Campus Vic, el Campus Manresa i el Campus Barcelona, com també amb la seu de Granollers. La voluntat és generar sinergies amb altres àrees que entenguin la docència, la recerca i la transferència de coneixement en el mateix sentit i que vulguin compartir la governança de la UVic-UCC. 

Campus Vic

El Campus Vic està integrat per les facultats de la UVic, això és, la Facultat d'Educació, Traducció, Esports i Psicologia, la Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar, la Facultat d'Empresa i Comunicació, i la Facultat de Ciències, Tecnologia i Enginyeries i l'Escola de Doctorat. També compta, amb la Facultat de Medicina. 

Campus Manresa

El Campus Manresa, el componen les facultats d'UManresa, això és, la Facultat de Ciències de la Salut de Manresa i la de Ciències Socials de Manresa, com també la Clínica Universitària.

Campus Barcelona

El Campus Barcelona està integrat per Elisava - Facultat de Disseny i Enginyeria de Barcelona.

La seu de Granollers 

UGranollers és la seu universitària de la UVic-UCC a la capital del Vallès Oriental, en col·laboració amb l’Ajuntament de la ciutat. S'hi imparteix formació en els espais de Roca Umbert i de Can Muntanyola. 

 

 

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte