Skip to main content

Fundació d’Estudis Superiors en Ciències de la Salut

La Fundació d’Estudis Superiors en Ciències de la Salut (FESCS) és una entitat sense ànim de lucre impulsada per la Fundació Universitària Balmes (FUBalmes) i la Fundació Universitària del Bages (FUBages), que té per objecte, entre altres, el desenvolupament d’estudis universitaris i d’activitats de recerca, transferència de coneixement i difusió en l’àmbit de les Ciències de la Salut i en l'òrbita de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC). La creació i posada en funcionament d’una Facultat per impartir el Grau de Medicina és l'activitat principal de la Fundació en els propers anys.

La Facultat  de Medicina, federada a la FUBalmes, entitat titular de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya, neix amb una decidida vocació internacional i un model pedagògic innovador, es focalitza en l’atenció comunitària i la medicina centrada en el pacient i es proposa dotar els alumnes d’un elevat nivell d’excel·lència professional en valors i competències.

La Fundació es va crear el 16 de gener de 2015 i està presidida pel regidor de l’Ajuntament de Vic Josep Arimany. Els membres són el director general de la FUBalmes, Joan Turró, el secretari general de la FUBalmes, Josep Terradellas, la regidora de l’Ajuntament de Manresa, Mercè Rossich, el director general de la FUBages, Valentí Martínez i l’adjunta a la direcció general, Imma Ubiergo. El secretari, no patró, és David Sancliments.

 

Treballa a la Fundació

Contáctanos

Si tienes alguna cuestión, nosotros tenemos la respuesta

Contacto