Skip to main content

Elisava

La Facultat de Disseny i Enginyeria ELISAVA de la UVic-UCC promou l'educació, el coneixement i la investigació en els camps del disseny, la comunicació i l'enginyeria. Ubicada al centre de Barcelona, a la Rambla, Elisava ha format més de 25.000 estudiants en els seus més de 60 anys de trajectòria.

Juntament amb Elisava Research, la facultat desenvolupa projectes amb empreses, institucions i ONG per generar i transferir coneixement, abordar els reptes de present i de futur, i promoure el canvi. Elisava forma professionals amb capacitat per dissenyar productes, serveis i entorns per crear una societat responsable amb el medi ambient, inclusiva i amb impacte social.

A Elisava oferim dos graus, el grau universitari en Disseny i Innovació i el grau en Enginyeria de Disseny Industrial, el màster universitari en Estudis Interdisciplinaris en Disseny i Comunicació i una gran varietat de màsters i postgraus a Barcelona i màsters a Madrid. Aquesta formació es complementa amb cursos curts (Summer School i Study Abroad) i SHIFTA, l'escola online d'Elisava.

 

Centres

  • Facultat de Disseny i Enginyeria ELISAVA

 

Elisava en xifres*

1.852

Estudiants UVic-UCC*

60

Nacionalitats

*Dades del curs 2022-2023

 

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte