Skip to main content

Elisava

Elisava, Facultat de Disseny i Enginyeria de la UVic-UCC, promou l’educació, el coneixement i la investigació en els camps del disseny, la comunicació i l’enginyeria. Ubicada al centre de Barcelona, a La Rambla, Elisava ha format més de 20.000 estudiants en els seus 60 anys de trajectòria.  

Juntament amb Elisava Research, l'escola desenvolupa projectes amb empreses, institucions i ONG per generar i transferir coneixement, abordar els reptes de present i de futur, i promoure el canvi. Elisava forma professionals amb capacitat per dissenyar productes, serveis i entorns per crear una societat responsable amb el medi ambient, inclusiva i amb impacte social.  

A Elisava oferim dos graus, el Grau Universitari en Disseny i Innovació i el Grau Universitari en Enginyeria de Disseny Industrial, el Màster Universitari en Disseny i Comunicació i una gran varietat de Màsters i Postgraus Pro, Màsters Beyond i Màsters i Postgraus Executive. Aquesta formació es complementa amb cursos curts (Summer School, Study Abroad, Elisava Horizons) i SHIFTA, l’escola online d’Elisava.  

 

Centres

  • Facultat de Disseny i Enginyeria ELISAVA

 

Elisava en xifres*

2.125

Estudiants*

56

Nacionalitats

*Dades del curs 2020-2021

 

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte