Skip to main content

Distincions

Les màximes distincions que atorga la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) són el doctorat honoris causa i la Medalla de la UVic-UCC. La Universitat també homenatja anualment una persona o una institució en el marc de la Universitat d'Estiu.

D'altra banda, en el si de la comunitat universitària, la UVic-UCC també atorga l'emeritatge a aquells professors i professores, que després de dur a terme una llarga i acreditada trajectòria a la UVic-UCC, es jubilen i volen continuar vinculats a la Universitat. Així mateix, també atorga la insígnia de la UVic-UCC a membres de la comunitat universitària. 

El doctorat honoris causa

El doctorat honoris causa és el màxim reconeixement universitari que atorga la UVic-UCC a una persona pel conjunt de la seva la trajectòria acadèmica, científica, cultural o social, entre altres àmbits, i pels valors que porta implícits. La Universitat se sent honrada d'incorporar aquesta personalitat al seu Claustre de doctors i doctores com a exemple de treball i de vida per al conjunt de la comunitat universitària.

La Medalla Institucional de la UVic-UCC

La Medalla Institucional de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya és el màxim reconeixement a les persones o institucions que han contribuït de forma destacada al desenvolupament i la millora de la vida de la Universitat en qualsevol dels camps que conformen les seves activitats. Les medalles s'atorguen anualment en l'acte d'inauguració oficial del curs acadèmic.

Homenatge de la Universitat d'Estiu

La Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya homenatja cada curs, en l'acte d'inauguració de la Universitat d'Estiu, una persona o una institució, sobretot de l'àmbit territorial més proper, que hagi destacat per la seva aportació a la millora de la societat des de qualsevol àmbit de treball, sigui cultural, social, econòmic o empresarial.

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte